Trisdešimtmetė aktorė, turėjusi problemų dėl piktnaudžiavimo svaigalais, ir septyneriais metais jaunesnis Jegoras Tarabasovas susipažino Londone (ten gyvena Rusijos turtuolio atžala) surengtame viename bendrame pažįstamų vakarėlyje. „Žavingas, labai simpatiškas jaunas žmogus, labai atviras ir garbingas“, - prisiminė L. Lohan, kokį įspūdį jai pažinties pradžioje paliko Jegoras Tarabasovas.

Iš pradžių moteris, kuri prieš keliolika metu sukūrė kelis ypač sėkmingus vaidmenis Holivudo filmuose, nė neįtarė, iš kokios šeimos yra kilęs Jegoras – tik po kurio laiko sužinojo, jog jo tėvas Rusijos milijonierių sąraše užima toli gražu ne paskutinę vietą.

Aktorės ir turtuolio sūnaus santykiai ėmė sparčiai vystytis, apie ką bylojo ir asmenukėse užfiksuotos emocijos. Tačiau netrukus, pasak Lindsay Lohan, ji pamatė ir kitą jauno vyro pusę.

„Aš tapau dar viena smurtą patyrusia moterimi, kuri nenori apie tai prisipažinti. Man pasisekė, kad aš iš viso galiu kalbėti, nes daugelis namų smurto aukų neturi tokios galimybės. Aš sutikau Jegorą ir jam atidaviau visą save, tačiau galų gale mane tai pražudė. Tam nėra jokių paaiškinimų. Vienas, rodos, mylintis žmogus sudavė kitam...jausdamas kaltę“, - Rusijos televizijai duodama interviu Lindsay Lohan nesulaikė ašarų.

Pasak moters, jos klaida buvo ta, jog ji visą laiką mokėjo už milijonieriaus sūnų ir praktiškai išlaikė jį. Net ir už sužadėtuvių žiedą ji sumokėjo pati. „Juk jis, nors ir yra milijonieriaus sūnus, nieko nenorėjo daryti ir dėl to kankinosi. Tačiau aš jį tikrai mylėjau ir buvau pasiruošusi atleisti. Tačiau jis nesugebėjo net atsiprašyti“, - A. Malachovo laidoje pasakojo moteris.