Praėjusią savaitę žiniasklaida taip pat uoliai linksniavo Monikos pavardę – panašu, kad ne mažiau intensyvi bus ir ši savaitė, mat mergina paviešino kelis kadrus, kurie tikrai turėtų patikti jos sekėjams.

Po vieno prabangaus poilsio ir sveikatos centro atidarymo Birštone M. Šalčiūtė privertė pavydžiai atsidusti krepšinio gerbėjus – apie asmenukę su Lietuvos krepšinio legenda Arvydu Saboniu svajoja visi šalies gyventojai, ir štai šią svajonę praėjusią savaitę įgyvendino Monika, kuri žavia akimirka pasidalino savo paskyroje socialiniame tinklapyje.

Linkėjimai #Sabonis #Salciute #Vytautas #VytautasMineralSpa #VytautasSpa #Fancy #Friday #spa #wcw #blond #pop

A photo posted by Monika Šalčiūtė (@monika_salciute) on Sep 16, 2016 at 11:37am PDT

Tačiau tai buvo tik įžanga : tikrą fotobombą Monika susprogdino vėlyvą sekmadienio vakarą, taip ilgoms nemigo valandoms pasmerkdama savo gerbėjus.

Nors vasara jau baigėsi ir į Lietuvą atslinko vėsesni orai, tai M. Šalčiūtei nesutrukdė savo dailią figūrą, pridengtą tik vientisu maudymosi kostiumėliu, pademonstruoti savo paskyrų sekėjams. Tam, kad nuotrauka atrodytų dar pikantiškesnė, Monika lyg pantera užšoko ant minkštasuolio, koketiškai išriesdama pavydėtino dailumo kojas.

Vienai karščiausių praėjusios vasaros Lietuvos merginų, klaipėdietei Simonai Kateivaitei, matyt teks gerokai pasukti galvą norint „apšokti“ šį legendiniu tapsiančiu kadrą.

Monika Šalčiūtė. Facebook nuotr.