Tačiau Amerikos popmuzikos karalienė Madonna, atvykusi įdizainerio Alexanderio Wango šou, net blogiausiame sapne negalėjo susapnuoti, kokiu būdu ji pasireklmuos.

58 metų dainininkė į kolekcijos pristatymą atvyko kartu su savo dukra Lourdes Maria. Atidavusi duoklę gausiam būriui fotografų ir stiliaus analitikams (kurie, matyt, ilgai svarstė, kaip Madonna gali išdrįsti į renginį atvykti pasipuošusi laisvalaikio drabužėliais ir prie jų priderinti korsetą), dainininkė kartu su dukra įsitaisė pirmoje eilėje ir mėgavosi ne tik kolekcijos pristatymu, bet ir fotografų dėmesiu.

Tačiau čia koją pakišo jos korsetas, kuris Madonnai, prigludus prie dukros, išdavikiškai kiek pasisuko ir atidengė popmuzikos deivės krūties spenelį. Panaši situacija nutiko kuomet po kolekcijos pristatymo surengtose dūzgėse Madonna pozavo su dizaineriu Alexanderiu Wangu.

Popmuzikos garsenybė per savo karjerą buvo įsivėlusi į gausybę nuogų skandalų, tačiau vargu, ar norėjo, kad jos krūtų speneliai sušmėžuotų Niujorko mados savaitėje.