Penktadienio vakarą čia buvo pristatytas putojantis gėrimas, tad į šventišką vakarėlį užsuko ir būrelis iš žurnalų viršelių ir fotogalerijų interneto portaluose žinomų žmonių.

Didžiausia ir, ko gero, maloniausia staigmena vėlyvą vakarą čia grindis šlifavusiems paparaciams tapo Natalijos Bunkės vizitas.

Nors prieš kelis mėnesius Natalija skausmingai išsiskyrė su krepšininku Vilmantu Diliu, tačiau žavinga ir energinga moteris gana greitai atsigavo po šios dramos ir ją vėl galima išvysti įvairiuose renginiuose.

Su draugų kompanija, kurioje buvo ir žinomas kūno rengybos treneris Paulius Ratkevičius, į klubą užsukusi jaunatvišką klubinėtojos stiliuką pasirinkusi moteris domino ne tik fotografus – stipriosios lyties atstovai tik ir laukė progos su Natalija persimesti vienu kitu žodeliu.

O štai su vienu išvaizdžiu vyru N. Bunkė praleido kur kas ilgiau laiko – nors vyras ir nenorėjo prisistatyti, tačiau iš judviejų bendravimo buvo galima suprasti, jog jie pažįstami jau kurį laiką. Tiesa, ar juos sieja tik bičiulystė, ar artimesni santykiai, taip ir liko neaišku – sprendžiant pagal kūno kalbą galima spėti, jog Natalija ir kol kas neidentifikuotas vyras yra tik pažįstami.