Laisvos gyvenimas nelepino ir jos kelyje buvo visko. Ir nors šiandien ji be proto žymi ir matoma įvairiuose TV projektuose, tam, kad taip nutiktų, teko išgyventi ne vieną dramą. O daugiausia populiarumo jai pridėjo santuoka su kalinčiu vyru, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Aš juokiuosi - anksčiau sakydavau, kad su prodiuseriu reikia permiegoti, norint patekti į televiziją. O dabar sakau - už kalinio ištekėk ir tapsi visiems įdomi”, - sako Laisva.

Interviu metu moteris prisimins ir savo vaikystę, kuomet gyvenant paprastoje šeimoje, teko pajusti, kas yra itin kuklus gyvenimas: „Vaikystėje man mama nupirkdavo vienus batus ir aš turėdavau avėti visą sezoną. Neduok Dieve, suplyš. Jei norėdavau aukštakulnių, niekas man jų neleisdavo turėti, nes žinojo, kad kasdien nepavaikščiosiu, o apie antrą porą nebuvo nė minties. Nėra iš ko.”

Laisva prisimins ir pačią didžiausią savo gyvenimo klaidą - erotinę fotosesiją. Taip mergina bandė išsaugoti TV projekte atsiradusį populiarumą. Deja, žurnale pamačiusi rezultatą, liejo ašaras, mat ji padarė gėdos ne tik sau, bet ir visai šeimai: „Kai tik gavom žurnalą į rankas, supratau, kad nesu „Olialia“ pupytė, nes neturiu, ką parodyti. Rezultatas buvo tiesiog tragiškas. O blogiausia buvo tada, kai mama pamatė šias fotografijas. Jūs įsivaizduokit, dukra apsinuoginusi kaip prostitutė. Esu kilusi iš mažo miestelio, kur begalė apkalbų ir viskas hiperbolizuojama. Mamai buvo šokas.”

Po šio skandalo Laisvai teko ieškoti darbo už kadro. Netrukus ją priglaudė vienas žymus prodiuseris, kuris davė mikrofoną į rankas ir liepė nepatogiais klausimais užpilti visuomenei gerai žinomus asmenis. Kaip pačią ryškiausią istoriją Laisva mini Viktoro Uspaskicho juodosios buhaterijos bylą.

„Buvau pasiųsta išsiaiškinti, kaip Viktoras jaučiasi dėl to, kad jam netrukus teks atsidurti įkalinimo įstaigoje. Jis žinoma nenorėjo kalbėti, ėjo tualeto link. O aš nepasidaviau ir sekiau iš paskos. Jis nustebęs į mane žiūrėjo ir galiausiai paklausė – „Tai gal dar ir palaikysi man”? Bet komentarą vis tiek gavau ir savo užduotį įvykdžiau “, - apie reporterės patirtį pasakojo moteris.

Pasirodo, Laisvai teismų procesai buvo vieni mėgstamiausių. Tik tada ji dar nesuprato, kad netrukus tai taps jos gyvenimo dalimi. Internetinių pažinčių svetainėje ji susipažino su savo būsimu vyru, kuris po savaitės papasakojo savo gyvenimo istoriją. Tačiau tai Laisvos neišgąsdino.

„Velniop, tegul galvoja, kad aš išprotėjusi. Bet jei aš būčiau žinojusi, kad jis prievartautojas, iškrypėlis ar mušė močiutes, tada būčiau prašiusi atlaisvinti butelį. O jis man nupasakojo, kad jo nusikaltimai - greitų pinigų norėjimas. Aš gi ne teisėja ir ne mokytoja“, - sako ji.

Deja, bet jai pastojus ir likus vos mėnesiui iki gimdymo, vyras buvo suimtas. O Laisva apie tai niekam nesakė - nei draugams, nei tėvams. O šią istoriją nuo šeimos slėpė metus. Todėl gimdymo dieną prisimena kaip vieną sunkiausių gyvenime: „Buvo žiauriai liūdna. Jūs įsivaizduokit, kuomet nori savo laime pasidžiaugti, neturi net kam paskambinti. Juk visą laiką visiems sakiau, kad manimi rūpinasi ir esu ne viena. Vyras vaiką pamatė tik po dviejų mėnesių”.

Laisvos tėvų reakcija sužinojus apie kalintį žentą, mažiau nei dešimt minučių trukusių vestuvių priežastys ir ateities vizija - jau šį šeštadienį
per LNK laidą „Bus viso“.