Sandra pasakos, kad ji užaugo tik su mama, kadangi jos tėvelis mirė, kai ji buvo labai maža, todėl puikiai supranta, ką reiškia gyventi, kai tenka skaičiuoti kiekvieną litą.

Dabar Sandra gali džiaugtis turtingu gyvenimu Austrijoje. Moteris pasakos, kad šiuo metu jos vyro garaže stovi daugiau kaip šimtas automobilių, o šiuo metu Sandra vairuoja „Bentley“ markės automobilį, kurį per Kalėdas gavo dovanų nuo vyro, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Sandra stebėsis, kaip Lietuvoje žmonės gali pragyventi vos už kelis šimtus eurų per mėnesį bei bus šokiruota ekonomistės Aušros Maldeikienės šaltumo klausantis senjorės pasakojimo apie jos gyvenimą ir perkamus produktus parduotuvėje.

Sandra studijoje negalėjo sulaikyti ašarų girdėdama, kad Lietuvoje pensininkai negali nusipirkti mėsos, nes ji – prabangos prekė, todėl jiems tenka maitintis tik daržovėmis ir kruopomis.

Tuo tarpu A. Maldeikienė sakys, kad tai – Lietuvos kasdienybė ir tipinis pasakojimas apie senyvo amžiaus žmogaus gyvenimą mūsų šalyje bei pridūrė, kad įvardinta senatvės pensija yra milžiniški pinigai daugeliui jaunų žmonių mūsų šalyje, kurie net neturi kuo apsirengti.

Kita laidos dalyvė – žymioji Sidonija pasakos, kad šią vasarą buvo Palangoje ir pastebėjusi, kad ten žmonės labiau eina į paprastas valgyklas, kadangi valgyti už dabartines Palangos kainas kavinėse tiesiog daugelis negali. Sidonija pasakos, kad net valgykloje karbonadas su sriuba kainuoja apie 15 eurų.

Jonas Pinskus laidoje atskleis, kad per mėnesį visa šeima išleidžia apie 1500 eurų. „Mes nesame labai reiklūs ir per daug neleidžiam“.

Į laidą atvyko ir interneto sensacija Monika Šalčiūtė, kuri pasakos, kad šiuo metu užsiima rinkodaros konsultacijomis bei atskleis, kad jos pragyvenimui minimaliai reikia 1600 eurų.