Būtent taip jau pačioje pirmoje laidoje „Aš galiu!” nutiks ir atlikėjai Irenai Starošaitei. Nors prieš projektą moteris tikino mėgstanti adrenaliną ir nebijanti nei greičio, nei aukščio, jau pirmoji užduotis vos neprivertė jos išvis palikti projekto.

„Aš turiu tokią keistą klaustrofobijos formą – mane veda iš proto, jei esu kaip nors suvaržoma, tarkim, galiu pradėti alpti net tada, jei suknelė pernelyg suveržia pečius“, - kalbėjo I. Starošaitė. Patį pirmąjį projekto iššūkį ji šį sekmadienį atliks kartu su atlikėju Donatu Čižausku. Visą savaitę pasirodymui juos ruošė magijos teatras DiArchy – Arvydas ir Diana Gaičiūnai, o jų ruošiamam magijos pasirodymui būtina atlikėjus supančioti tramdomaisiais marškiniais, rašoma LNK pranešime žiniasklaidai.

„Jūs juokaujat? Aš maniau, čia koks nors triukas yra, aš šitų tikrai nesivilksiu, negaliu aš tokių dalykų daryt“, - taip reagavo I. Starošaitė, sužinojusi, ką jai teks įgyvendinti ir išvydusi sunkius tramdomuosius marškinius. „Triukas čia tas, kad jokio triuko nėra, viskas priklauso tik nuo žmogaus, jo susikaupimo ir minčių suvaldymo“, - atlikėjai paaiškino Arvydas Gaičiūnas.

Tai išgirdusi I. Starošaitė metė drabužius ant žemės ir paliko repeticiją. „Tiesa ta, kad magijos pasaulyje yra labai mažai moterų, jei Irenai šis pasirodymas būtų pavykęs, vien už tai reiktų iškart duoti dešimt balų“, - pridūrė iliuzionistė D. Gaičiūnaitė – Dirmė.

Pasitraukus I. Starošaitei, D. Čižauskas repeticijas pradėjo vienas. Kokį sprendimą galiausiai priėmė atlikėja, LNK žiūrovai sužinos jau šį sekmadienį. Kartu su I. Starošaite ir D. Čižausku savo pirmuosius pasirodymus pristatys Erika Vitulksienė, Rolandas Mackevičius, Laisva, Jonas Nainys, Liepa ir Jurijus Smoriginas.