Pirmojo ir antrojo vaikelio Kristina susilaukė dar būdama nepilnamete, pirmasis gimė kai jai buvo 16 metų, antrojo – kai merginai buvo 17 metų. Dabar šie du vaikeliai auga vaikų globos namuose.

Kristina pasakoja, kad dabar ji negyvena nė su vienu iš vyrų, kurie gali būti oficialūs vaikų tėvai. Mergina pasakoja, kad pirmojo vaikelio tėvas – banditas ir yra sėdėjęs kalėjime. Kai jo giminės sužinojo, kad Kristina laukiasi vaiko nuo jo, prieštaravo judviejų draugystei ir vyrą išvežė į užsienį, rašoma LNK pranešime žiniasklaidai.

Besilaukdama pirmojo vaiko Kristina susipažino su antrojo vaiko tėvu. Pora kurį laiką buvo kartu, tačiau Kristinai pastojus nuo antrojo vyro, šis dingo kaip į vandenį. Kristina galvoja, kad antrasis vyras buvo nesubrendęs, nepasiruošęs tokiai atsakomybei. Kristinai besilaukiant antrojo vaikelio, ji susipažino su Mindaugu, nuo kurio ji pradėjo lauktis trečiojo vaiko, tačiau Mindaugas, kaip ir kiti du vyrai, dingo.

Kristina prisimena, kad Mindaugas buvo geras kai negerdavo. Mergina sakys, kad kartą Mindaugas su jos patėviu išėjo pas kaimynus išgerti ir tą patį vakarą Kristina užtiko Mindaugą su 14 metų mergina lovoje nuogus. Mindaugui tuo metu buvo 27 metai.

Laidoje taip pat dalyvaus ir Kristinos mama Nijolė, kurios gyvenimo istorija verta rašytojo plunksnos. Ji pasakos, kad Kristinos patėvis ją dažnai mušdavo bei apgaudinėdavo su kitomis moterimis. Nijolė sako, kad kartą ji išėjo su vaikais pirkti sidro, o grįžusi jau užtiko savo vyrą su vaikystės drauge. Išvydusi tokį vaizdą Nijolė nepasimetė, su porele išgėrė sidrą ir su vaikais išėjo namo.

Į laidą atvyks ir buvęs Kristinos vyras Mindaugas. Jis laidoje „Yra, kaip yra“ pasakos, kad nežino ar yra Kristinos vaiko tėvas, nes taip pat yra girdėjęs, kad vaikelis gali būti nuo jos tikro pusbrolio bei sakys, kad yra matęs Kristina plaukiojančią po ežerą su kitu vyru.

Laidoje „Yra, kaip yra“ pasirodys ir pirmojo Kristinos vaikelio tėvas Ričardas. Vyras pasakos, kad savo vaiko nėra nei karto matęs. Anot vyro, Kristina turėjo daug vaikinų ir juos dažnai keičia.

Paskutinė laidos herojė – Liudmila, kuri pasakos, kad kartą yra užtikusi savo vyrą lauke ant sofos su ta pačia Kristina. Liudmila mano, kad vienas iš Kristinos vaikų gali būti ir nuo jos vyro. Be to, Liudmila atskleis, kad pas jos vyrą ateidavo ne tik Kristina, bet ir jos motina Nijolė.

Dabar Liudmila gyvena baimėje, kadangi jos vyras ją dažnai muša, o prisigėręs net ir grasina užkapoti mečete

Paini, skaudi ir tikra vienos merginos istorija – šį vakarą LNK laidoje „Yra, kaip yra“.