Pirmoji savo didįjį kozirį – ekstremalių išbandymų šou „Aš galiu“ į eterį meta LNK – jau šį sekmadienį žiūrovai galės aikčioti, stebėdami, kas gi laukia išbandymams pasiryžusių Lietuvos įžymybių.

Nors laidos premjera bus parodyta dar tik po kelių dienų, tačiau jau dabar aišku, kad ši laida susikraus neblogą reitingo kapitalą svajonių vedėjų dueto Ingos Jankauskaitės ir Manto Stonkaus dėka. Puikiai apsišlifavęs duetas jau praėjusį sezoną tapo televizijos šou „Žvaigždžių duetai“ sėkmės garantu, o šį sezoną Ingos ir Manto duetas matyt dar labiau įtvirtins savo pozicijas.

Pirmosios laidos filmavime fotoreporterių dėmesį ypač traukė Inga Jankauskaitė. Gegužės mėnesį lyg žaibas iš giedro griaustinio trenkė žinia, jog 35 metų aktorė, dainininkė bei televizijos laidų vedėja išsiskyrė su dvynukų tėvu Mariumi Stračkaičiu.

Televizijos pasaulio užkulisiuose buvo spėliojama, kad aktorė gali būti dar neatsigavusi po skyrybų, tačiau į laidos filmavimą susirinkę fotoreporteriai išvydo pasitempusią, seksualią ir kaip visada, kiek paslaptingą Ingą Jankauskaitę, žarstančią savo moteriškumo kerus. Panašu, kad šį sezoną žaviausių televizijos laidų vedėjų rinkimuose I. Jankauskaitei lygių nebus!