Šiandien seksualiausios 2003 metų merginos įvaizdžiai atrodo gana santūriai lyginant su šiandieninių popmuzikos garsenybių išsirenginėjimais, tačiau tuomet tai buvo itin drąsūs žingsniai, dėl kurių Christina Aguilera buvo ne kartą „skalpuojama“.

Tačiau jos sprendimas būti seksualia pupyte pasiteisino – puikiai parduodami albumai, pilnos gerbėjų koncertų salės jai garantavo solidžias pajamas: 2007 metais prestižinis žurnalas „Forbes“ ją įtraukė į turtingiausių pramogų pasaulio moterų sąrašą – dainininkės, kuriai tada buvo 26 metai, turtas buvo vertinamas 60 milijonų dolerių. Tai buvo Christinos Aguileros karjeros pikas – 2008 metais ji susilaukė pirmagimio, po kurio laiko išsiskyrė su vyru, pradėjo susitikinėti su dabartiniu savo partneriu Matthew Rutleriu, su kuriuo 2014 metais susilaukė mergaitės.

Šiandien 35 metų Christina Aguilera toli gražu nebeprimena tos seksualios padūkusios merginos, prieš trylika metų pavergusios visą pramogų pasaulį. Popkultūra dabar turi naujus herojus, tačiau Christina Aguilera neturėtų dėl to liūdėti: juk likimas jai įteikė didžiausią dovaną – du nuostabius vaikus.