38 metų aktorė Liubovė Tolkalina (ją galima išvysti vaidinant seriale „Žukovas“, juostose „Kaukazas“, „Kartą provincijoje“ ir kitose) yra vos metais jaunesnė nei Anastasija Voločkova ir gana retai patekdavo į apkalbamiausių Rusijos žmonių sąrašus, nors dar 2001 metais ji yra papuošusi Rusijos rinkai skirto žurnalo „Playboy“ puslapius.

Tačiau, panašu, greitai apie Liubovę Tolkaliną bus kalbama ir rašome ne mažiau nei apie Anastasiją Voločkovą. Ir „kaltos“ dėl to, žinoma, paskyros socialiniuose tinkluose, kuriose aktorė ėmė talpinti gana karštus vaizdelius.

Jei A. Voločkovos „arkliukas“ yra špagatai ir minimalūs bikiniai, tai L. Tolkalina žengė dar toliau – jaunystėje rimtai užsiiminėjusi sinchroniniu plaukimu, moteris iki šiol aistros savo nepamiršo ir ja mielai dalinasi su savo paskyros sekėjais.

Kartais į jūrą ar upę moteris neria be viršutinės bikini dalies, o visai neseniai išsimaudė ir visiškai nuoga, leisdama savo gerbėjams pasigėrėti jos kūnu. Tiesa, aktorė pasistengė šiuos vaizdelius pateikti itin estetiškai, tačiau erotikos užtaisas yra išties stiprus.

#кморюнатридня

A video posted by Tolkalinaliuba (@tolkalinaliuba) on Jun 17, 2016 at 1:04pm PDT