I. Starošaitė tapo viena iš grandiozinio LNK projekto „Aš galiu!” dalyvių, kurie rudenį visos Lietuvos akivaizdoje turės pasiryžti atlikti tokius iššūkius, kurių nėra bandę niekada anksčiau ir kurie privers juos įveikti ne vieną savo baimę.

„Išgirdusi tokį pasiūlymą, pajutau azartą, norą išbandyti save. Tikiuosi pati save nustebinti. Galbūt gyvenimas buvo tapęs per ramus, kad užsinorėjo kažko tokio?“ – šypsosi atlikėja. Kartu su kitais dalyviais moteris kiekvienoje laidoje turės išsirinkti sau naują iššūkį, kuriam išmokti turės vos savaitę. Tarp užduočių dalyvių laukia ne tik patys įvairiausi šokių žanrai, bet ir išties ekstremalios užduotys: iliuzionistų pasirodymai, oro akrobatika, vaikščiojimas žarijomis ar šukėmis, ir ne viena dar ekstremalesnė užduotis, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Daugelis dalyvių kone iškart pripažino, kad juos kamuoja aukščio baimė, kuri vers projekto metu vengti bet kokių su tuo susijusių iššūkių. Visgi I. Starošaitės aukštis nė kiek negąsdina. „Net sakyčiau, kad esu truputį ekstremalė. Kai keliaudama Amerikoje pastebiu aukštalipius, plaunančius dangoraižių stiklus, kartais net pagalvoju – va, jei kada tektų ieškotis darbo Amerikoje, tai tokio visai norėčiau, - nusijuokia atlikėja, - O dirbti stiuardese visą laiką buvo mano svajonė – jei nebūčiau dainininkė, šiandien tikrai būčiau stiuardesė. Aukštis manęs negąsdina“, - patikina I. Starošaitė.

Negi iš tiesų moters negąsdina jokios mintys apie būsimus iššūkius? I. Starošaitė atskleidžia, kad vienos baimės jai vis tiek nepavyksta nugalėti. „Turiu keistą klaustrofobijos formą – mane baimė apima tada, kai fiziškai kūnas būna kur nors suvaržytas, tarkim, jei automobilyje važiuoja daug žmonių, arba jei spraudžiuosi į ankštą suknelę – jei tik pasijuntu surakina aplink pečių zoną, man tai - košmaras“, - prisipažįsta atlikėja.

Jau žinoma, kad grandioziniame šou kartu su I. Starošaite dalyvaus ir atlikėjos Liepa Norkevičienė bei Donata Gutauskienė – Laisva, grupės „Du Donatai“ vokalistas Donatas Čižauskas, choreografas Jurijus Smoriginas bei radijo ir TV laidų vedėjas Jonas Nainys. Projektą ves žiūrovų jau pamiltas duetas – aktoriai Mantas Stonkus bei Inga Jankauskaitė.