Šį kartą jos apvalumus pastelinėmis spalvomis terliojo menininkas, tapybos ant kūno specialistas Luciano Paesani. Pusamžis vyras turėjo savo dažuose pamirkytu teptuku piešti linijas ne tik ant jos iškilumų, bet ir nuspalvinti jos pačią intymiausią vietelę tarp kojų.

Dėl skonio nesiginčijama, tad ir meno kūrinį ant Maitland vertinti gali kiekvienas savaip. Vis tik įdomesnė yra šios personos funkcija privataus vakarėlio metu - būti visiškai nuogai ir tik keliais patepimais nuspalvintai linksmintis draugų kompanijoje. Įdomu, ką apie tai mano jos ilgametis sutuoktinis Terry Baxteris?

Panašu, kad laisvo elgesio mergina nė kiek nesisieloja dėl savo poelgių ir savo kūną mielai atiduoda svetimų vyrų rankoms.

Vieni jų kuria meną ant kūno, kiti tuo menu arba kūnu tik tai grožisi.

Piešinių ant nuogo kūno fiestą neseniai surengė ir būrelis menininkų Niujorke. Drąsūs ir kompleksų neturintys miestiečiai be jokių tabu demonstravo savo įvairiaspalves grožybes praeiviams. Apie tai KLUBAS.lt jau rašė, o reportažą galite pamatyti čia: Plačiai pravertas klynas: dėl meno žmonės leido nuspalvinti jų apačiukes ir mykoliukus