O galybė gerbėjų tik ir laukia, kada galės pamatyti savo dievaitę - pusnuogę, vilkinčią tik bikinį ar dainuojančią ant scenos.

Žvelgiant į šią pop pasaulio deivę, kyla klausimas: ar ji tokia viena? O gal būt ji turi brolių ir seserų, kurie apdovanoti tomis pačiomis gamtos dovanomis?

Jennifer turi dvi seseris. Šį kartą norėtume pristatyti - Lynda Lopez.

Lynda Lopez ir Jennifer Lopez
Vida Press nuotr.

Visi trys vaikai gimė Niujorke, puertorikiečių Guadalupes ir Davido Lopez šeimoje. Mama buvo auklėtoja vaikų darželyje, tėvas - kompiuterių specialistas. Šeimoje augo trys vaikai - seserys Lynda, Jennifer ir Leslie.

Lynda yra vieneriais metais jaunesnė už pasaulinė šlovę pelniusią Jennifer. Jai dabar - 45-eri.

1989 metais Lynda baigė Prestono aukštąją mokyklą, vėliau - Long Ailendo universitetą, kur studijavo komunikaciją ir žurnalistiką.

Tame pačiame Long Ailende vos baigusi studijas įsidarbino televizijos ir radijo stotyse. Vienoje jų ji ėjo programų direktoriaus asistentės ir muzikos direktorės pareigas.

Po penkerių metų darbo radijuje, ji ėmėsi žurnalistinės veiklos pramoginėje rytinėje vietinės televizijos laidoje WPIX.

Vėliau dirbo WCBS radijuje ir kitose radijo stotyse. Retsykiais imdavosi bendrų projektų su savo garsiąja seserimi Jennifer.

Lynda dirbo tokiose žymiose televizijos stotyse, kaip Fox, CNN ir kt.

Moteris su savo gyvenimo partneriu Adamu Goldfriedu turi dukterį, vardu Lucie Wren Lopez-Goldfried.

Nors Lynda tokių didelių pasiekimų pramogų pasaulyje, kaip jos vyresnėlė sesuo Jennifer ir nepasiekė, tačiau tai nereiškia, kad ji yra verta mažiau dėmesio.

Juk žmonės, esantys už ekrano yra atsakingi už tuos, kurie kopia populiarumo Olimpo link. Be jų nebūtų ir mūsų numylėtų ekrano žvaigždžių.

Na, o kalbant apie sesers grožį, galima teigti, kad Lynda savo išvaizda nė kiek nenusileidžia Jennifer. Juk grožis - subjektyvus reikalas, ar ne? Pažiūrėjus į nuotraukas, galima pamatyti galybę panašumų: akys, nosis, veido forma ir kūno sudėjimas - kone identiški...