Neatskiriama šio šou, rengiamo jau septynioliktą kartą, dalis yra seksualios merginos, savo dėmesiu apgaubiančios iš lenktynių trasų grįžtančius lenktynininkus ir nepriekaištingomis kūno linijomis atkreipiančios renginyje triūsiančių fotografų dėmesį.

Grožio konkursas „Miss Racing“, vykstantis vadovaujantis šūkiu „Grožis ir azartas yra neatsiejama lenktynių dalis“, įgavo pagreitį, o viena didžiausių jo favoričių yra laikoma klaipėdietė Simona Kateivaitė.

Vos prieš kelis mėnesius išgarsėjusi „bušido mergaitė“ sparčiai ėmė gausinti savo gerbėjų socialiniuose tinkluose gretas, ir net sulaukė kvietimo įsiamžinti vaikinų grupės „Pikaso“ vaizdo klipe „Mano mergaite“ - daugelio komentatorių nuomone, būtent prie „Mustango“ vairo sėdinti seksualiai apsirengusi Simona Kateivaitė yra šio vaizdo klipo vinis.

Panašu, kad karščiausia vasaros mergina vadinama Simona Kateivaitė ir toliau linkusi džiuginti stipriosios lyties atstovų akis – klaipėdietė savo „Instagram“ paskyroje, vos prasidėjus „1000 kilometrų lenktynių“ fiestai, paviešino pribloškiančią nuotrauką. Iš jos žvelgia automobilyje įsitaisiusios, meistriškai pasidažiusios, seksualią palaidinę vilkinčios Simonos akys – tokia šturmanė būtų kiekvieno lenktynininko svajonė!