Airė Armantė - penktas vaikas turtuolių Krukauskų šeimoje. Jaunoji atlikėja neseniai baigė septintą klasę Vilniaus Antakalnio Progimnazijoje. Vokalo ji mokosi Balio Dvariono muzikos mokykloje.

Scenoje Airė – nuo ketverių. Gražioji dainininkė yra įvairių grožio, vokalo ir sambo konkursų nugalėtoja. Būdama vos 12-os, Airė Armantė nusifilmavo Sashos Song muzikiniame vaizdo klipe kartu su Asmik Grigorian, Edgaru Lubiu ir Karina Krysko-Skambine.

„Sashą Song puikiai pažįstame seniai. Su jo mama Valentina draugaujame jau 30 metų. Būtent jai patarus, Airė Armantė įstojo į Balio Dvariono muzikos mokyklą. Mergaitė mokosi pas tą pačią vokalo mokytoją, pas kurią mokėsi ir Dima - Danutę Bulkerevičiūtę. Svajonė kurti ir pasirodyti kartu su Dima gimė iš karto, kai tik Airė pradėjo dainuoti. Jai buvo vos penkeri metai“, - pasakojo I. Krukauskienė ir pridūrė, kad Airės Armantės svajonė praėjus aštuoneriems metams išsipildė: atlikėjai kartu įrašė bendra kūrinį.

„Jis - Dievo apdovanotas talentu, ypatinga charizma. Dima įtemptai daug dirbo, o jo kūrinių gilumas visą laiką stebino ir patraukdavo. Jausminga, pribloškianti savo pozityvumu, gyvybinga muzika, lengvumas ir prasmingumas yra būtent tai, ką Airei Armantei šioje dainoje dovanojo Sasha Song”, - kalbėjo I. Krukauskienė ir pridūrė, kad „Šypsena“ toli gražu nėra pirmoji atlikėjos daina. Pirmoji įrašyta Stanislavo Stavickio-Stano studijoje, kai Airei buvo vos ketveri.

„Paskutinį kartą įrašinėjome Gedimino Zujaus sukurtą dainą, kuri laidoje „Dainų daina“ laimėjo nominaciją „Geriausia vaikiška metų daina“, - atskleidė I. Krukauskienė.

„Šypsena“ buvo įrašyta per vieną dieną, tačiau iki įrašinėjimo dainininkė repetavo ir savarankiškai, ir drauge su Sasha Song maždaug savaitę laiko.

„Buvo linksma. Dėl to, kad su Sasha Song esame seniai pažįstami, bendrauti buvo labai lengva. Dima labai padėjo, kad daina iš tiesų suskambėtų gražiai, nepagailėjo įvairių patarimų, pataisydavo, padrąsindavo“, - apie bendradarbiavimą su kūrėju pasakojo Airė Armantė ir pridūrė, kad idėja sukurti dainą kilo seniai. Sasha Song sutiko sukurti muziką, o kai atlikėja sulaukė muzikos įrašo, iškart „užsikabino“.

„Daina linksma, nuotaikinga ir užvedanti, būtent tokia, kokios man ir norėjosi“, - kalbėjo Airė Armantė Krukauskaitė.

Tiesa, dainos „Šypsena“ teksto autorė – viena profesionaliausių Lietuvoje ir daugelio garsių atlikėjų itin vertinama kūrėja Rūta Lukoševičiūtė.