Liepos 14-ąją naujienų fotoagentūras apskriejo pikantiški vaizdai, kuriuose įamžinta Micaela Schafer – garsus 32 metų Vokietijos erotinis modelis garsėja savo pomėgiais išsirengti viešose vietose. Šį kartą ji tai padarė Frankfurto radijo stoties „Radio Antenne“ studijuje. Nuogutėlė, tik sidabro spalvos ilgaaulius batus avinti moteris fotografui pozavo užsiropštusi ant stalo.

Kiek žaismingiau radijo stoties M-1 studijoje prieš ketverius metus išsirengė Skaiva Jasevičiūtė. Tuomet dar netekėjusi moteris su savo kolega Gintu Vaičikausku, vesdami laidą, surengė tikrą striptizą, pažadėję už kiekvieną tūkstantį feisbuko „patinka“ nusimesti po drabužį. Laida baigėsi tuo, kad ir Gintas Vaičikauskas, ir Skaiva Jasevičiūtė liko nuogutėliai.

Gintas Vaičikauskas ir Skaiva Jasevičiūtė. Youtube.com stopkadras

„Sėdėjome ir raudome – ir vienas, ir kitas. Nedarome to kasdien – nenusirenginėjame prieš nepažįstamus žmones ar kolegas. Aišku, kad buvo nedrąsu, nežvilgčiojom vienas į kitą ir netyrinėjome, kas ten ką turi. Visa tai buvo daroma juokais, bet nejaukumo buvo“, - prieš ketverius metus teminiam kanalui KLUBAS.lt pasakojo S. Jasevičiūtė.