Apie jos stebuklingus moteriško žavesio kerus prieš dvidešimt-trisdešimt metų buvo kuriamos legendos, o laikraščiai ir žurnalai (vėliau – ir interneto tinklapiai) mėgaudamiesi savo skaitytojams pranešdavo apie jos naujus romanus.

Garsiausiu (bet ne pirmu ir ne paskutiniu) jos gyvenimo vyru tapo prieš kelias dienas septyniasdešimtmetį pažymėjęs kultinis aktorius Sylvesteris Stallone, su kuriuo Brigitte Nielsen santuokoje pragyveno dvejus metus – lygiai tiek pat, kiek ir su keliautoju bei fotografu Sebastianu Copelandu. Tiesa, santuoka su danų muzikantu Kasperu Windingu truko dar trumpiau – vos metus. Ir tik penktoji santuoka su Mattia Dessi, atrodo, fatališką moterį atplukdė į ramybės uostą – 2006 metais susituokusi pora štai jau dešimt metų yra kartu.

Sunku suskaičiuoti, kiek kartų fotosesijose yra pozavusi Brigitte Nielsen, kiek įspūdingų suknelių jai teko vilkėti. Tačiau viena jų, kurią moteris (jai tuomet buvo 40 metų) vilkėjo per fotosesiją, 2004 metais surengtą Vokietijoje, stipriosios lyties kraują turėtų įkaitinti labiau nei šiuolaikinės bikini kūną demonstruojančios panelės.