Tarp jų yra ne viena žinoma mergina - dainininkė Anžela Adamovič, aktorė Vaida Lisikaitė, aplinkos apsaugos viceministro žmona Evita Jonauskė, televizijos laidų vedėja Marija Silickaja–Šmatavičienė.

Konkurse norėjusios dalyvauti merginos turėjo pildyti specialią anketą, o geriausios buvo pakviestos pasirodyti iš laidos rengėjų ir LNK atstovų sudarytai komisijai, kur turėjo trumpai prisistatyti bei atlikti pateiktą užduotį, kuri buvo vienoda visoms merginoms.

Galutinai atrinktos 16 merginų turės galimybę su Tomu Ališausku vesti po vieną KK2 laidą vasaros metu, o prieš naująjį sezoną žiūrovai balsuos ir išrinks naująją laidos vedėją.

Laidos rengėjai sakė, kad į renginį susirinko merginos iš visos Lietuvos, būti Tomo Ališausko partnere televizijos ekrane norėjo ir verslininkės, valstybės tarnautojos, mokytojos, manekenės, studentės.

Organizatoriai pripažįsta, kad ne visoms merginoms pavyko susitvarkyti su jauduliu, tačiau pastebi, kad kai kurių merginų prisistatymai buvo itin išradingi – viena mergina rodė savo talentą grodama smuiku.

KK2 prodiuserio Sauliaus Bartkaus teigimu, ne viena atrankoje dalyvavusi mergina yra dalyvavusi įvairiuose televizijos projektuose bei turi darbo patirties dirbant šioje srityje.