Savo laiku įspūdingu formų Blac Chyna mėgavosi audringu gyvenimu, o jos moteriškos kūno formos iš proto vedė ne vieną vyrą. Vienas jų – garsus reperis Tyga savo dėmesiu moterį gaubė trejus metus: kol jo horizonte nepasirodė jaunoji Kardashianų šeimos atžala Kylie Jenner.

Vėliau viskas klostėsi kaip tikrame seriale: skyrybos su Tyga, iškastas karo kirvis su Kylie Jenner ir į jos pusę stojusiomis sesutėmis Kardashian ir vėl užklupusi meilė. Ir, žinoma, ne kam kitam, o Robui Kardashianui – garsiųjų sesučių broliui. Laimingi įsimylėjėliai netrukus taps tėvais – tiesiog filmo verta istorija, tiesa?

Įsisukusi į tokį išdavystės, karo ir meilės kupiną gyvenimo dramą, Blac Chyna greitai peršoko kelias įžymybių lygas ir dabar gali didžiuotis atsidūrusi A sąraše – tame, į kurį patekusios įžymybės dažnai patenka į žiniasklaidos akiratį. Nenorėdamos prarasti žurnalistų dėmesio, o tuo pačiu iškristi į žemesnę lygą, tokios žvaigždės dažnai stebina, glumina ir provokuoja savo apdarais. Blac Chyna apsilankymas vieno leidinio vakarėlyje netapo išimtimi. Kanuose šurmuliuojant geriausių reklamų festivaliui „Kanų liūtai“, vyksta ne tik oficialūs renginiai, bet ir daugybė vakarėlių, į kuriuos užsuka ir žvaigždės. Į vieną tokių, surengtų jachtoje, išsiruošė ir Blac Chyna.

28 metų moteris liko ištikima savo provokuojančiam įvaizdžiui: fotoreporteriai tiesiog negalėjo atitraukti akių nuo pernelyg drąsios Blac Chyna iškirptės: moteriškos grožybės tiesiog veržėsi laukan ir tik laimingo atsitiktinumo dėka pavyko išvengti nemalonaus nesusipratimo.