Sekmadienio rytą Natalija Bunkė savo paskyroje paviešino šiurpą keliančius vaizdus, kuriose užfiksuoti jos buvusio mylimojo Vilmanto Dilio siautėjimai atlikėjai priklausančiuose namuose Klaipėdoje.
„Viskas!!!! Tylėti daugiau nebegaliu... Nes bijau ne tik dėl savo gyvybės, bet ir savo sūnaus. Šį rytą visiškai girtas Vilmantas Dilys, su kuriuo mes jau keletą dienų išsiskyrę, išspyrė mano namo Klaipėdoje duris, ir įbėgęs pradėjo viską niokoti, sukrovė viska ką rado po ranka į laužą ir pradėjo deginti... Sudegė mano visos orchidėjos, rūbai... Baisiausia tai, kad tai mate mano mažametis vaikas, kuris tuo metu miegojo su tėčiu... Aš po koncerto likau Vilniuje. Niekada negalvojau, kad žmogų šitaip davesti gali alkoholis. Santykiai baigėsi... Ir baigėsi va taip... Aš nenoriu, kad mano gyvenimas virstu tragedija...“ - šis Natalijos įrašas socialiniame tinkle ir iškalbingos nuotraukos sukrėtė visą Lietuvą.

Policijos pareigūnai sulaikė N. Bunkės namuose siautėjusį neblaivų krepšininką, tačiau jau po kelių valandų jis buvo paleistas iš komisariato. Ir tai paskatino Nataliją Bunkę savo paskyroje kreiptis į buvusį Vidaus reikalų ministrą Saulių Skvernelį.

„Norėčiau kreiptis į žmogų, kuris man visada yra nuoširdus kovotojas už teisybę, buvęs policijos generalinis komisaras, Vidaus reikalu ministras Saulius Skvernelis. Situacija yra beviltiška, nes policija net neturi galimybių sulaikyti chuliganiškai besielgiantį asmenį daugiau, kaip 3(!) valandoms!!! O kas toliau?? Po 3 valandų grįžęs girtas žmogus bus tik dar labiau agresyvus ir įsiutęs, ir iki mirtinos tragedijos, kaip pavyzdziui nutiko a.a. „TV pagalba“ žurnalistei Viltei - mažiau nei vienas žingsnis! Aš tai susitvarkysiu, o kaip su kitais žmonėmis, kurie kas diena susiduria su tokiomis situacijomis?? Ar nevertėtų keisti įstatymų ir suteikti daugiau galių policijos pareigūnams, kad jie patys galėtų įvertinti situaciją ir priimti sprendimą dėl asmens užkardymo?“, - emocionaliai savo paskyroje rašė Natalija Bunkė.

Natalija Bunkė ir Vilmantas Dilys, kuris prieš tai buvo vedęs grupės „Kitokios“ dainininkę Guostę Abeciūnaitę, artimiau bendrauti pradėjo 2014 metais, tačiau viešuose renginiuose ėmė rodytis tik 2015 metais.