Solveiga Mykolaitytė, Gražina Baikštytė, Viktorija Jakučinskaitė, Aivaras Stumbras, Vaida Skaisgirė, Simona Starkutė ir kitos įžymybės restorano terasoje mėgavosi besileidžiančios saulės spinduliais ir nekantriai laukė pirmųjų „Vakarienės su „Borges“ patiekalais.

Smalsūs fotoreporteriai iš karto atkreipė dėmesį, jog gurmaniškame vakarėlyje Aivaras Stumbras pasirodė vienas, tačiau jis susirinkusiuosius nuramino, sakydamas, jog jo sutuoktinė netrukus pasirodys.

„Netrukus“ gerokai prasitęsė – svečiai jau buvo spėję paragauti kelis patiekalus, kai pagaliau restorane pasirodė Inga Stumbrienė. Taip ilgai jos laukti tikrai vertėjo – visa švytinti, elegantiška moteris, pasipuošusi raudona Sandros Šernės sukurta suknele, nepuolė iš karto ragauti patiekalų, o kartu su vyru bei dizainere tapusia futbolininko Darvydo Šerno žmona atidavė duoklę fotografams.

Po to, ištaikiusi pertraukėlę gurmaniškoje vakarienėje, Inga Stumbrienė dar keliams kadrams pozavo kartu su seksualiuoju modeliu Solveiga Mykolaityte – moterų vilkimos raudonos ir geltonos suknelės fantastiškai atrodė vakarėjančio Vilniaus fone. Per šią fotosesiją Solveiga nepamiršto draugiškai subarti į gurmanišką vakarienę pavėlavusios ponios Ingos. „Niu niu niu“, - pirštuku pamojavo Solveiga, sukeldama tikrą juoko protrūkį. Po šių žaismingų minučių abi damos vėl sėdo prie vaišėmis nukrautų stalų.