Nedaug kas tikėjo, kad ant raudono kilimo sužibės kino pramonės atstovai, tačiau niekas negalvojo, kad blyksčių jūroje tiesiog paskęs garsioji vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė. Būtent ji ir tapo viena pagrindinių raudono kilimo herojų. Į „Sidabrines gerves“ atėjusi kartu su dukra Kriste Kaikaryte bei papuošalų kūrėja Elvyra Monginiene (jos sukurtais masyviais auskarais tą vakarą ir buvo pasipuošusi Kristina Kaikarienė), ji iš karto į save atkreipė gausaus fotoreporterių būrio dėmesį.

Nesunku suprasti kodėl – Kristinos Kaikarienės vilkima suknelė su apnuogintais pečiais ir masyvia iškirpte bene labiausiai atitiko glamūrinę kino apdovanojimų dvasią. Kiek apmaudu, tačiau seksualaus puošnumo vibracijas skleidė tik keliolika viešnių, pražingsniavusių pro dešimtis fotoobjektyvų.

Tai, kad Kristina Kaikarienė tapo didžiausia raudono kilimo žvaigžde, buvo galima suprasti ne tik iš fotoblyksčių jūros, bet ir reporterių, įkaitusiomis akims skubančių prie K. Kaikarienės – daugybei portalų ir leidinių rūpėjo ją pakalbinti.