Žurnalo „Vogue“ (skirto Didžiosios Britanijos“ rinkai) iškilminguose pietuose, surengtuose Londone, nuobodu tikrai nebuvo – čia sugužėjo visas mados pasaulio elitas, o renginio vinimi tapo Kim Kardashian.

Ir fotoreporteriai, ir renginio svečiai apstulbę stebėjo, kaip į rūmus, kuriuose ir vyko pietūs, įplaukia savo vyro, reperio Kanye'o Westo lydima Kim Kardashian, pasipuošusi daugiau nei efektinga suknele.

Kūno kultą propaguojanti garsioji amerikietė šį kartą pasirinko permatomą chaki atspalvio ir gausiai nėriniais papuoštą suknelę. Nežinia, kaip dizaineriams pavyko sukurti tokį stebuklą, tačiau šia suknele pasipuošusi Kim Kardashian atrodė lyg būtų nuogutėlė, tik intymiausias kūno vietas pridengusi ažūrinėmis detalėmis.

Turbūt nereikėtų stebėtis, kad taip apsirengusi Kim Kardashian, pasirodžiusi mados Biblija vadinamo „Vogue“ puotoje, sukėlė sprogusios bombos įspūdį – ekstravagantiška suknelė ir ją vilkinti Kim Kardashian atsidūrė geriausiose Didžiosios Britanijos portalų vietose, o komentatoriai savo pagyras ir replikas lieja tūkstančiais.