Pirmasis ledus pralaužė garsusis sostinė stileiva Žilvinas Grigaitis. Stiliaus ir verslo ikona į vakarėlį, surengtą Marakešo tema, atskubėjo apsivilkęs juodus šortus, prie kurių priderino juodą palaidinę, juodus getrus ir tokios pačios spalvos prabangius pusbačius. Jei ne žėrintis fuksijų spalvos ilgas švarkas, būtų galima pagalvoti, jog į teminį elito vakarėlį atklydo futbolo teisėjas iš senų laikų, kuomet jie dar rengdavosi tik juodomis uniformomis.

Žilvinas Grigaitis. DELFI (K.Pansevič nuotr.)

Po kelių dienų Žilvinui Grigaičiui iššūkį metė stilingiausia Lietuvos dama Asta Valentaitė, kuri į klubo „Pabo Latino“ gimtadienį atėjo įsikūnijusi į baikerių merginą: juoda odinė, rokeriško „fasono“ striukė, juodi marškinėliai ir gana trumpi šortai – toks vaizdelis maloniai pakuteno akis gausiai susirinkusiems fotoreporteriams.

Asta Valentaitė. Klubas.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Įžymybės anapus Atlanto irgi nesnaudė – čia „šortų karuose“ pasižymėjo Kourtney Kardashian, kuri į Las Vegase surengtą naktinio klubo atidarymo vakarėlį atėjo itin gundančiai apsirengusi: jos drabužių ansamblį sudarė juoda odinė liemenėlė, juodi odiniai šortai ir aukštaauliai batai. Žinoma, taip atrodanti Kourtney Kardashian tiesiog skendo fotoblyksčių jūroje.

Kourtney Kardashian. Vida Press nuotr.