Dizaineris savo paskyroje paviešino nuotrauką, kurioje matyti vandenyje besimaudančių merginos ir vaikino kūnai, o nuotraukos kampelyje švyti užrašas „Love“. Panašu, kad ši nuotrauka, greičiau primenanti atvirutę, ir paskatino socialiniame tinkle dizainerį išlieti savo emocijas ir įtarinėjimus.

„DEMESIO! Aš šita foto viešinu NE DĖL TO KAD aš turiu POLINKĮ Į MAZOCHISMĄ … Tiesiog ši situacija yra nuėjus jau per toli...... tai tik mažas pvz.kai paklausiu Monikos kur ji dabar yra (nes kartasi negrįžta paromis namo) ku tur tu esi ,kur tu esi???? čia juk normalus klausymas? ....jos atsakymas būna tipo, tuoj....paskutinis atvejis tokia foto(foto kuri yra...pažiūrėkit) bet kokiam jaunam..... bičui tai višiskas tiesus kelias į savižudybę, ar manot kad čia juokas?kas nors iš jūsų, net jeigu turėjot sunkių ir net labai sunkių ką nors panašaus matėt?....nemanau....su manim taip galima pasirodo.....laisvai aš tipo viską atlaikusių ...aš kaip robotas policinkas ar dar kaip....
Ok aš žinau kad pas mus yra bendras vaikas, bet šis" nuotykis" nuėjo per toli, O DAR jos naujas draugas ją pripratino prie NARKOTIKŲ( rušies nežinau gal čia kas nors tuo užsiima išiaiškins) Štai ir Turim rezulatą..ane Monika Raciunaite Niekuo AŠ JAU NESISTEBIU SVARBIUAIAS ŠITOJ MYKOLAS...vaziuojam kartu ir pasitikrinsim savo priklausomybes...į narkologinį ok“ (kalba neredaguota ir netaisyta – red.pastaba), - toks eilučių kratinys, pasirodęs dizainerio paskyroje socialiniame tinkle, nepaisant vėlyvo vakaro, akimirksniu sulaukė audringos reakcijos.

Vieni mėgino užjausti A.Pogrebnojų, kiti šaipėsi, tačiau bene racionaliausiai į šią situaciją pažvelgė televizijos laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė, paraginusi Aleksandrą daugiau nieko nebevartoti. „Susirikiuosi dieną savo gyvenimą ir santykius. Vaiku pasirūpinot, ereliai ???“, - A. Pogrebnojaus klausė garsi televizijos laidų vedėja.

Į A. Pogrebnojaus emocijų proveržį sureagavo ir pati Monika Račiūnaitė. „Siaubas! Už šmeižtą atsakysi“, - dizainerio sutuoktinė, panašu, ketina atremti sutuoktinio kaltinimus teisme.

Kiek vėliau A. Pogrebnojus savo paskyroje parašė dar vieną žinutę, kurioje paviešino vaikino, kuris jo nuomone vartoja ir platina narkotikus, telefono numerį – dizaineris mano, jog tokios informacijos policijai turėtų pakakti.

A. Pogrebnojus ir M. Račiūnaitė susituokė 2012 metais, pora augina berniuką. A. Pogrebnojui tai – antroji santuoka, prieš tai jis buvo vedęs Salomėją Marcinkevičūtę.

Tai ne pirmas A. Pogrebnojaus ir M. Račiūnaitės konfliktas – prieš pora metų pora buvo įsivėlusi į smarkų šeimyninį konfliktą, tačiau po to susitaikė ir vėl kartu lankydavosi vakarėliuose.