Kaip rašo portalas „DailyMail“, pora ketvirtadienį buvo pastebėta Niujorke važinėjanti dviračiais miesto gatvėmis. Anksčiau Leonardo paparacių užfiksuotas tame pačiame mieste su savo bičiuliu apžiūrinėjantis naujo namą, kurį planuoja įsigyti.

Dar anksčiau Leonardo ir stulbinančio grožio lenkaitė pastebėti besilinksminantys baruose „Bodega Negra“ ir „Marque“. Pasak „DailyMail“ šaltinių, pora vakarėlio metu šoko, glaustėsi ir elgėsi kaip įsimylėjėliai.

Įspūdingo biusto ir pavydėtinų kūno linijų savininkė priklauso modelių agentūrai „Elite Model Management Miami“, o savo „Instagram“ profilyje aktyviai dalijasi karštomis nuotraukomis, kuriose ji vilkį atvirus bikinius.

Na, o Leonardo vis ieško ir ieško sau poros. Praėjusią savaitę iš vieno naktinio klubo išėjo su modeliu Victoria Lee Robinson, kur vyko Justino Bieberio koncerto dūzgės.

Dar anksčiau vyras palaikė artimus santykius su aktore Kelly Rohrbach, su kuria po pusmečio draugystės išsiskyrė praėjusių metų gruodį.

Prie daugiau nei metus Leonardo bendravo ir bandė užmegzti meilės romaną su egzotiškąja Rihanna, taip pat su „Victoria's Secret“ modeliu Erin Heatherton ir Toni Garrn.

Nors Holivudo žvaigždė vis išgyvena nelaimingus ir trumpalaikius santykius su eile gražuolių ir geidžiamiausių pasaulio moterų, jis pats tvirtina, kad kol kas neplanuoja ateities, kurioje mato santuoką. „Tas laikas ateis, kai turės ateiti. Tiesa yra ta, kad tu negali nuspėti savo santuokos laiko. Tu negali to suplanuoti. Tai įvyks tada, kada turės įvykti“, - leidiniu „Parade“ anksčiau yra sakęs L. DiCaprio.

Na, o dabar siūlome pasižiūrėti, kokio grožio moterį iš Lietuvos pašonės išsirinko garsusis kino meistras Leonardo DiCaprio.

Pura vida #CostaRica #WaterFall #InTheWild #FreshWater #Refreshing #Cold

A photo posted by Ela Kawalec (@ela.kawalec) on Apr 11, 2016 at 4:35pm PDT