Los Andžele vykusios premjeros metu 62-jų aktorė dėvėjo smokingą, buvo geros nuotaikos ir itin maloniai bendravo ne tik su žurnalistais, bet ir gausiai susirinkusiais gerbėjais.

„Šiandien tai įrodymas, jog pasaulį valdo moterys. Jūs tik pažvelkite į Kim – vos atėjus visos blykstės nukrypo tik į ją, o mes, vyrai, kaip visad likome šešėlyje. Turiu atvirai prisipažinti: dirbti su šia įspūdinga moterimi – didžiulė garbė ir malonumas“, – sakė neseniai su Eva Mendes antros atžalos susilaukęs R. Goslingas.

Premjeroje dalyvavo ne tik filmo aktoriai, bet ir daugybė kitų įžymybių. Po filmo žiūrovai išėjo puikios nuotaikos, o tai – bene geriausias komplimentas juostos „Kieti bičai“ kūrėjams.

Filmų „Geležinis žmogus 3“ ir „Bučiuok bučiuok, šauk šauk“ (Kiss Kiss, Bang Bang) režisierius Shane’as Blackas pasakoja istoriją apie aštuntojo dešimtmečio Los Andželą – disko, sekso ir skandalų erą.

Ne patį sėkmingiausią laikotarpį išgyvenantis privatus detektyvas Holandas (akt. R. Goslingas) ir efektyviai ir greitai legaliai nesutvarkomas užsakovų problemas sprendžiantis Džeksonas (akt. R. Crowe) kartu privalo surasti dingusią merginą.

Džeksonas priverstas ne tik saugotis pats, bet ir saugoti savo naują sąjungininką, nes detektyvas nuolat įsipainioja į keistas situacijas. O jų maža tikrai nebus: korumpuoti policijos pareigūnai, Holivudo spindesys, nužudyta buvusi pornografijos žvaigždė, ant kulnų lipantys žmogžudžiai, keisti sutapimai ir dar keistesnės mirtys – viskas susipina į didžiulį paslapčių, pavojų ir nesusipratimų kamuolį. O siūlo galas azarto apimtus porininkus nuves iki pat aukščiausių valdžios sluoksnių.