„Kainavo viskas, nuo žmonių samdymo, turiu omenyje, kurie projektuos viską, statys platformą, rūpinsis pirotechnika. Galų gale viskas kainuoja tūkstančiais eurų“, - laidoje KK2 šį trečiadienio vakarą pasakos D. Montvydas.

Dainininko teigimu, pasiruošti konkursui reikia apie šimto tūkstančių eurų: „Finansinė dalis yra svarbi ir mes be jos neapsieiname. Švedai, kurie laimi, kaskart investuoja didžiulius pinigus ir tai jiems atsiperka 100 kartų“.

Žurnalistas Žygimantas Barysas kalbėdamas apie Montvydo komunikaciją „Eurovizijoje“, sako, kad jo didžiavimasis šeima – labai gražu, tačiau tai ne visuomet gali padėti tokiame konkurse.
„Tai yra labai gražu, kad jis didžiuojasi savo šeima, bet žvelgiant iš tos komercinės pusės, tai nėra labai gerai, nes atlikėjas turi būti geidžiamas, garbinamas. Geriau, kad vienišas, arba jeigu ir turi šeimą, kuo mažiau apie ją kalbėtų. Tokia nerašyta pramogų pasaulio taisyklė“.

Žurnalistas sako, kad daug ženklų rodo, kad Donatas „Eurovizijoje“ gali pasirodyti tikrai gerai: „Iš mūsų regiono, berods tik Donatas yra vienas iš nedaugelio, kuris peržengė oficialioje Eurovizijos „YouTubo“ paskyroje milijoną peržiūrų. Tai yra geras rodiklis“.

Muzikantas ir žurnalistas bei Eurovizijoje su projektu „LT United“ dalyvavęs Arnodas Lukošius sako, kad kita labai svarbi šio šou dalis – atlikėjo rūbai.

„Dažniausiai heteroseksualūs, normalaus amžiaus vyrai „Eurovizijos“ nelabai žiūri, tai reiškia, kad didelės apnuogintos krūtys yra nelabai veiksmingas dalykas. Čia balsuoja vaikai, todėl reikia patikti vaikams, reikia patikti namų šeimininkėms. Labai aktyvūs yra gėjai, reikia patikti gėjams, čia tam tikra prasme yra marketinginis veiksmas“, - sakys A. Lukošius.

Į Euroviziją Donatas atsivežė net 20 sceninių kostiumų, tačiau, dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus teigimu, mūsų atlikėjas į sceną galėtų žengti ir nuogas.

„Montvydas jaunas ir turi pilvo presą, tai kada, jeigu ne dabar jį rodyti? Nes kai bus metų kaip man, galės tiktai pilvo šokį šokti savo žmonai. Manau, nereikia jo prirengti per daug, turi būti viskas skoninga. Jeigu jie ten 10 lagaminų atsivežė, jie gal kaip nors išsirinks kažką”, - laidoje pasakos A. Pogrebnojus.