Mergina juokiasi – kol nebuvo ištekėjusi už kalinio, į nei vienas duris ji neprisibeldė, o dabar jai prognozuojama puiki karjera. Laisva ir neslepia – ji mielai pasinaudos atėjusiu populiarumu, nes asmeninio gyvenimo dramos ji jau vis tiek nebegali nuslėpti nuo žurnalistų.

„Radau tokį vyrą, kokio esu verta”, - sako žinoma mergina ir šį pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo… iki…” žada pirmą kartą atvirai papasakoti, kaip prasidėjo jos ir aštuonis kartus teisto Rolando Gutausko meilės istorija, ir kodėl ji ryžosi ištekėti ir susilaukti sūnaus žinodama, kad jos mylimasis praleis ilgus metus kalėjime.

„Dabar sklando mitas, kad jis man įkalinimo įstaigoje būdamas parašė laišką ir mane suvedžiojo. Bet iš tikrųjų, mane internete užkalbino žavus jaunuolis, ir pirma, ką aš padariau, pažiūrėjau nuotraukas, ir pamačiau: koks gražus vyras! Mano skonio. Ir nuoširdžiai pagalvojau – norėčiau tokio vyro”, - prisipažins Donata.

Žinutė po žinutės ir pora nusprendė susitikti. Iš Marijampolės kilęs Rolandas atvyko pas Donatą į sostinę autobusu – tuomet jo kurtas verslas buvo žlugęs ir jis neturėjo nei nuosavo būsto, nei automobilio, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Donatos tai neišgąsdino – ji ir pati kilusi iš mažo Sudervės miestelio, buvo įpratusi gyventi kukliai ir anksti pradėjo užsidirbti pragyvenimui. „Mes abu neturėjome nieko, tačiau turtai mums ir nerūpėjo”.
Donata neslepia, kad jai tenka suktis per kelis darbus, kad tik galėtų išlaikyti save ir pusantrų metukų sūnų. Žavi blondinė kasdien su laidos „24 valandos“ televizijos kamera vyksta į Lietuvos kaimus ir miestelius spręsti paprastų žmonių problemas, ir dar koncertuoja.

Donata sutuoktinį mato kas tris mėnesius. Ilgalaikiai pasimatymai, trunkantys dvi paras – tikras džiaugsmas jai ir pusantrų sūnui Rokui. Susitikę jie kartu gamina maistą, kalbasi. Per šiuos dvejus metus, kol mylimasis sėdi kalėjime, Donata patikina išmokusi rašyti ilgiausius laiškus, kuriuose detaliai pasakoja, ką naujo išmoko sūnus ar kas namuose sugedo.