Penktadienio vakarą ją, dainininkės mylimąjį bei kelis draugus buvo galima išvysti sostinės barmenų akademijoje, kur padedama šios įstaigos direktoriaus Arnoldo Zariankino bei prekės ženklų vadybininko Tomo Pletaro surengė degustacinį vakarą, siekdama kad netrukus duris atversiančio restorano meniu nenuviltų klientų.

Mia atrodė taip įsijautusi į savo naują veiklos sritį, jog kartais galėdavai sudvejoti – ar ši moteris, taip entuziastingai kalbanti apie skanaus maisto restoraną už prieinama kainą (Mia pabrėžė, jog tai nėra jos vyro dovana – abu sutuoktinai yra verslo dalininkai), yra ta pati populiari atlikėja, pernai vos per plauką netapusi nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos konkurso nugalėtoja.

Tačiau tokias mintis netrukus teko vyti į šalį – žinoma, ta pati! Nors šį kartą ji, atlėkusi į degustacinį vakarą tiesiai iš įrenginėjamo restorano, vietoje elegantiškos suknelės ar kostiumėlio vilkėjo laisvalaikio aprangą, tačiau net ir toks stilius neužtemdė jos žavesio, priešingai, atskleidė naujas spalvas. O kaklą papuošusios aukso imitacijos grandinės tapo itin akis traukiančia detale – ko gero, net ir „auksinis berniukas“ Radži dar niekada nebuvo pasidabinęs tokia gausybe aukso spalvos papuošalų.