Į renginį atvyko Sandra Chlevickaitė ir Saulenė Chlevickaitė-Survilienė, Mantas Wizard, Asta Jonušienė, Rūta Morozovienė, Inesa Borkovska, Robertas Danilevičius, Jolanta Talaikytė, Nora Lapinskienė, Rasa Kaušiūtė, Saulė Gedimaitė, Ieva Miklaševskaja ir Eva Ghaoui.

Renginyje pasirodžiusi dainininkės Karinos Krysko-Skambinės sesuo Eva pasikeitė neatpažįstamai. Griežto kirpimo drabužiais pasipuošusi moteris atrodė labai oficialiai, o dar daugiau rimtumo įvaizdžiui suteikė stilingi akiniai. Atrodo, kad į fotoaparatų objektyvus žvelgė visai kita moteris. Tačiau nepaneigsi, toks įvaizdis E. Ghaoui labai tinka.

Renginio metu buvo rodoma dviejų dalių „Introstyle Premium” kolekcija. Kompanijos įkūrėjos seserys Eugenija Galkauskienė ir Sandra Antanaitienė nuo pat pradžių kėlė misiją, kad Lietuvoje atsirastų stiprios ir mąstančios asmenybės dėmesio vertas prekinis ženklas. „Tapome užvaldytos šios minties, o giliai viduje jautėme, kad galime tai įgyvendinti“, – sakė įkūrėjos.

Kolekciją demonstravusiems modeliams makiažą kūrė „Makeup Secrets“ akademijos meistrai.

Renginio metu vyko šių metų „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos vienos favoričių, atlikėjos Catrinah pasirodymas, saksofonu grojo muzikantas Vilius Streckis. Vakarą vedė balerina Kristina Tarasevičiūtė ir modelis Tomas Butautas.