Iš Gruzijos žydų bendruomenės kilęs milijardierius Merabas Elašvilis (legendos byloja, jog savo pirmąjį milijoną dolerių jis uždirbo sulaukęs devyniolikos metų), kuriam Rusijoje priklauso „Sbarro“ koncernas, apjungiantis kelis šimtus restoranų, užkandinių ir konditerijos parduotuvių, pasistengė, kad per savo svarbiausią gyvenimo dieną jo aštuoniolikmetė dukra, savo ranką ir širdį atidavusi dvidešimtmečiui Maskvos studentui Davidui Mardi, pasijustų lyg princesė.

Vestuvės buvo švenčiamos Tel Avive, kur specialiai šiai progai buvo išnuomotas parodų centras. Tokios didžiulės teritorijos prireikė iš tiesų gausiam svečių būriui priimti – Rusijos žiniasklaida rašo, jog į Izraelyje surengtą vestuvių puotą buvo atskraidinta du tūkstančiai šeimos artimųjų, bičiulių, pažįstamų ir verslo partnerių. Jaunuosius sutuokė vyriausias Rusijos rabinas Berlas Lazaras.

Per prašmatnią vestuvių ceremoniją, kuri vyko ir pagal žydų, ir pagal gruzinų tradicijas, svečiai galėjo ne tik grožėtis jaunosios suknele (ją Dubajuje pasiuvo vietos meistrai, ji kainavo šešis tūkstančius eurų), įspūdingu aštuonių aukštų tortu, tačiau ir galėjo linksmintis pagal gyvai atliekamas Nikolajaus Baskovo, Soso Pavliašvili ir Ryano Leslie dainas.

Самые лучшие и любимые 💜 #mrandmrsmardi @daviddaviddav @anna_benel

A video posted by @lizanamtalashvili on Apr 7, 2016 at 10:19am PDT

❤️ #mrandmrsmardi

A photo posted by Jewish Club ✡ (@waiting_for_a_miraclel) on Apr 11, 2016 at 7:02pm PDT