Naujasis Aarono Perezo automobilis

Asmeninio albumo nuotr.

„Važiuoja pasakiškai. Bet dar nenusprendžiau, ar labiau patinka naujasis žaisliukas, ar anksčiau įsigyti Maserati automobiliai“, - kalbėjo verslininkas, dirbantis su internetiniu verslu ir pažinčių portalais.

Šis automobilis Aarono garaže jau ketvirtasis. Jis turi 2010 metų BMW 328i, 2013 metų Maserati Granturismo Sport (GTS) ir 2014 metų Maserati Ghibli. Jaunasis turtuolis neslepia, kad prabangios mašinos visada atkreipia merginų dėmesį.

„Tiek Amerikoje, tiek Lietuvoje tuo įsitikinau. It Maserati, it Ferrari markės automobiliai traukte traukia moteris, o vyrai paprastai nužiūri pavydžiai“, - šyptelėjo amerikietis.

Ilgą laiką Aaronas buvo tik Maserati markės gerbėjas. Šie automobiliai jam patiko vien dėl išskirtinio variklio griausmo. Pasak verslininko, jis unikalus. Tačiau dabar, įsigijęs ir Ferrari, Aaronas neslepia, jog abi šios automobilių markės yra tolygios.

„Dabar man didžiausia problema išsirinkti, su kokiu automobiliu važiuoti“, - juokėsi Aaronas.

Tiesa, vyras, daugiausia dirbantis su verslininkais, neslepia, kad į darbo susitikimus vyksta tik su aukščiausios klasės automobiliais. Pasak A. Perezo, to reikalauja verslo etiketas. Jo turimi du Maserati automobiliai šiek tiek skiriasi – vienas yra dviejų durų, o kitas – keturių.

Tačiau laisvalaikiu ar iki parduotuvės vyras važinėja su gerokai kuklesniu BMW markės automobiliu.

Iki šiol tris automobilius turėjęs verslininkas lengvai juos sutalpindavo į savo garažą, tačiau dabar tai gali būti problema, nes atsirado dar viena transporto priemonė. A. Perezas gyvena vakarinėje pakrantėje, Kalifornijos valstijoje, Malibu.

„O čia surasti gerą būstą ir dar su milžinišku garažu praktiškai neįmanoma“, - atsiduso milijonierius.

Beje, pirmasis milijonieriaus automobilis dabar jam kelia šypseną. „Vairavau Hyundai Elantrą. Jam man davė tėvai“, - juokėsi Aaronas, jau planuojantis kitą savo kelionę į Lietuvą.