Milijonai eurų, sumokėti ryškiausioms užsienio popscenos žvaigždėms, vaišėms, o taip pat kvapą gniaužiančios pinigų sumos už jaunosios Hadiži Užachovos suknelę (Libano dizainerio Elie Saabo mados namų pasiūta suknelė, papuošta akmenimis, svėrė 25 kilogramus ir atsiėjo apie 322 tūkstančius eurų, o brangakmeniais nusagstyta karūna kainavo 5 milijonus eurų) Jurijui Lozai nepaliko įspūdžio.

62 metų dainininkas, kalbėdamas su interneto leidiniu „LifeNews“, pareiškė, jog oligarchas galėjo sumokėti dar daugiu pinigų, kad užsienio žvaigždės parengtų išskirtinius pasirodymus.

„Yra toks pasakymas: labai brangu – tai priversti Montserrat Caballe išmokti „Vladmirskij central“ (labai populiari rusiško šansono daina – red.pastaba). Štai čia panaši situacija – M.Gucerijevas turėjo sumokėti dar daugiau pinigų, jog visi šie atlikėjai – ir Stingas, ir Jennifer Lopez padainuotų dainas pagal jo sukurtas eiles (M.Gucerijevas yra sukūręs ne vieną dešimtį eilių Rusijos estrados žvaigždžių dainoms – red. pastaba). Štai tada būtų kieta! Šie žmonės paprasčiausiai uždirba pinigus, jiems tas pats, kur dainuoti. M.Gucerijevui, turinčiam milijardinį turtą, milijonas ten, milijonas šen – tai normalu. Aš gaunu 12 tūkstančių rublių pensiją (apie 155 eurai), ir jei manęs paprašytų sumokėti 500 rublių (pusseptinto euro) už tai, kas man teikia malonumą, aš paaukočiau tokią sumą. Čia santykis yra panašus. Jam tie milijonai – lyg vargšui šimtą rublių ištiesti per religinę šventę, - mano J. Loza. - Jis įrodė, kad gali išleisti tiek pinigų. Na, šaunuolis! Vienintelis dalykas, kurio jis negavo – pagarbos tų, kuriems sumokėjo. Manau, kad pakviestos žvaigždės po to truktelėjo pečiais ir sakė: „Nenormalus rusas“. Todėl kad jie žino, kaip sunkiai uždirbami pinigai“.

J.Loza įsitikinęs, kad tokias vestuves M. Gucerijevas savo sūnui iškėlė siekdamas visai šaliai pademonstruoti savo turtą. „Žmonės, kurie uždirba labai daug pinigų, visada susiduria su viena problema – kaip juos gražiai išleisti. Netikiu tų visai greitai uždirbtų turtų sąžiningumu. Kažkas perka jachtas, kažkas – beprotiškai brangų ir nenaudingą nekilnojamąjį turtą, pilis ir taip toliau, o kažkas rengia įspūdingas šventes, kad galėtų į save atkreipti dėmesį. M. Gucerijevas surengė vestuves savo sūnui. Patikėkite, jiems, jų vaikų auklėjimui visas šis šurmulys visiškai nereikalingas. Tai yra skirta visiems kitiems“.