Be savo A klasės lygio žvaigždžių, Holivudas turi ir visą pulką žemutinėse lygose „žaidžiančių“ aktorių, dalis kurių tik ir tyko progos patekti į fotografų akiratį ir taip užsidirbti kelis populiarumo balus.

Alicia Arden – viena jų. Pasisekimus filmavimo aikštelėje galima apibūdinti kaip labai kuklius, tačiau paparacių dėmesio centre ji atsiduria net dažniau nei pripažintos garsenybės: ji nebėga, negrūmoja teismas, priešingai, mielai pozuoja ir kuria siužetus.

Taip nutiko ir garsiojo Los Andželo Venecijos paplūdimio, pagarsėjusio tuo, kad čia renkasi įvairiausio plauko keistuoliai bei menininkai, prieigose.

Savo automobilį pastačiusi netoli paplūdimio esančioje aikštelėje, Alicia Arden sugalvojo užsimauti šortukus. Tai, ką jai išlipus iš automobilio, išvydo fotografai, švelniai tariant atrodė pribloškiančiai. Moteris vilkėjo baltą bikinį, tačiau apatinę jo dalį tik sąlyginai buvo galima pavadinti kelnaitėmis. Keli dirželiai nė kiek neslėpė jos sėdmenų, ir Alicia Arden matyt būtų gavusi baudą už pernelyg atvirą aprangą viešoje vietoje, jei nebūtų suskubusi įšokti į džinsinius šortukus.