Žinoma moteris bus apdovanota auksinio svogūno statulėle, pavadinta „Svogūnine transformacija“. Apdovanojimas bus įteiktas už naują dainininkės karjeros posūkį – nuosavo verslo pradžią. Laidos studijoje Mia pasakos nekantriai laukianti dienos, kai restoranas atvers duris.

„Mane virtuvė visą laiką šaukė. Aš visada sukdavausi namų virtuvėje. Ne paslaptis, kad tai daro turbūt kiekviena moteris. Aš viską noriu išbandyti gyvenime. Jei sugalvojau – turiu padaryti. Jei nepasiseks – bus nepasisakę, bet bent jau būsiu pabandžiusi. Gyvenime nesigailiu dėl nieko. Labai tikiuosi ir labai noriu, kad mūsų restoranas būtų aukštame lygyje“, – laidoje kalbės Mia.

Į restorano įrengimo darbus pasinėrusi moteris pasakos, kad būsimame meniu bus galima rasti tik išskirtinius ir aukštos kokybės valgius. Laidos vedėjui A. Valinskui paklausus, ar jis galės užsisakyti kotletų, Mia patikins, kad tokiam svečiui, kaip Arūnas, ji net pati juos iškeps. „Norėjai kotletų? Tai „special for you“ (specialiai tau – redakt. past.) mes tikrai pagaminsime kotletus. Aš pati iškepsiu“, – žadės dainininkė.

Verslą pradėjusi Mia tikins neketinanti atsisakyti muzikinės veiklos ir nustoti koncertuoti: „Aš neišeinu iš muzikos pasaulio. Tai yra tiesiog verslas ir tiek“.

TV3 stopkadras