Komentatoriai giria paties projekto idėją, tačiau stebisi kai kurių renginyje dalyvavusių Lietuvos estrados žvaigždžių apsirengimo stiliumi. Renginyje, kuris nors ir nebuvo rodomas vaikišku laiku, tačiau buvo daromas dėl vaikų, o ir televizijos studijoje šurmuliavo gausus būrys mažamečių, ne viena šalies popkultūros garsenybė demonstravo pabrėžtinai seksualų stilių.

Tarp jų, greičiausiai per neapsižiūrėjimą, pateko ir garsių moterų supergrupės „Pop Ladies“ vokalistė Katažina Zvonkuvienė, kuri publikai pasirodė vilkėdama rausvą suknelę gerokai aukščiau kelių. Tiesa, Katažina greičiausiai nenorėjo demonstruoti savo tobulų kojų, o atiduoti duoklę, tad šiam pasirodymui pasirinko vaikystę primenančią suknelę – kiek per trumpą, ryškios spalvos ir su tradicine mergaitiškų suknelių apykakle.

Tačiau kai kuriems televizijos žiūrovams tai sukėlė dvejopus jausmus – ar taip Katažina bandė sugrįžti į vaikystę, ar tokiu būdu bandė subtiliai perteikti kūno kultą? Iš pirmo žvilgsnio visiškai nekaltas Katažinos Zvonkuvienės pasirodymas galėjo į labdaros telemaratono sriubą pažerti ir pipiriukų – kelis kartus dainininkei staigiai į viršų pakėlus rankas ar sukantis, suknelė pakilo į pavojingą aukštį: iki pikantiško vaizdelio trūko nedaug.