Penktadienį rodytas LNK ir organizacijos „Gelbėkit vaikus“ labdaros telemaratonas tapo rekordiniu per visą savo penkerių metų istoriją – televizijos žiūrovai paaukojo 156 tūkstančius eurų.

Tiesiogiai rodytas telemaratonas tapo nemenku išbandymu Rūtai Mikelkevičiūtei, kurios vedama pokalbių laida „Valanda su Rūta“ savo formatu ir filmavimo eiga gerokai skiriasi nuo tiesiogiai rodomų laidų. Supermamyte tapusi Rūta, kuri vos per tris mėnesius spėjo susigrąžinti nepriekaištingas kūno formas, šauniai susidorojo su tiesioginio eterio jauduliu, jos iš vėžių neišmušė ir techniniai nesklandumai.

Ir nors laidoje buvo pasakojamos dramatiškos vaikų istorijos, iki ašarų jaudinusios Rūtą Mikelkevičiūtę, per nuotaikingus muzikos žvaigždžių pasirodymus ji retkarčiais įsišėldavo ne mažiau nei televizijos studijoje buvę žiūrovai.

Stebint kaip ji kartu su kitu telemaratono vedėju Giedriumi Leškevičiumi trypia smagų bugi-vugi, liko tik žavėtis ir stebėtis gražiąja LNK fėja – iš kur gi tiek jėgų turi supermamytė?