Nors muzikos pasaulio užkulisiuose beveik niekam nekyla abejonių, kad dėl kelialapio į Stokholmą aršiausia kova virs tarp didžiojo penketo – Rūtos Ščiogolevaitės, Aistės Pilvelytės, Ericos Jennings, Donato Montvydo ir Ruslano Kirilkino, tačiau „juodoju arkliuku“, galinčiu sumaišyti visas kortas, pretenduoja tapti dar nedaug kam žinoma atlikėja Catrinah (Jekaterina Pranevič) su savo kūriniu „Be Free“, pasižyminčiu įsimenančiu ir užkabinančiu priedainiu.

Šviesiaplaukė dainininkė progresuoja sulig kiekvienu pasirodymu, o žurnalistams, užklydusiems į praėjusį savaitgalį Vilniuje surengtus stilingiausių šalies vyrų apdovanojimus, iš nuostabos atvipo žandikauliai. Į vyrų fiestą pakviesta atlikėja tapo didžiausiu siurprizu – taip stipriai ir emocionaliai atliktos „Be Free“ neteko girdėti nė viename „Eurovizijos“ atrankos etape.

Tačiau „Eurovizija“ nėra vien tik dainų konkursas – pakankamai didelį vaidmenį vaidina ir šou elementai bei įvaizdis. Vertinant pagal šį parametrą Catrinah jau nuo pat pirmojo etapo gerokai lenkia pripažintus favoritus – dizainerio Mariaus Vėpštos sukurti kostiumai išties gali palikti įspūdį Europos žiūrovams. „Vyrų mados savaitės“ renginyje Catrinah scenoje pasirodė su iš stiklo plokštelių sukurtu kostiumu ir akimirksniu tapo labiausiai fotografuojamu renginio žmogumi – po jos pasirodymo nusidriekė milžiniška eilė madingų hipsterių, trokštančių įsiamžinti su vienu didžiausių šiemetinės „Eurovizijos“ staigmenų.