Ona Kolobovaitė tarsi savotiškai grįžo į gimtuosius namus – būtent „Dainų dainelė“ tapo ta laida, kurioje atsiskleidė penkis kartus šios konkurso laureate tapusios būsimos operos dainininkės talentas.

2009 metais LRT eteryje rodytas projektas „Triumfo arka” tapo jai tramplinu į pramogų pasaulį: įvairūs portalai ir leidiniai netruko pastebėti jauną, žavią ir seksualią operos solistę, stulbinusią žiūrovus ne tik savo išvaizda, bet ir balsu - daugybę simpatijų pelniusi O. Kolobovaitė tapo projekto nugalėtoju, o netrukus atsidūrė šalies pramogų pasaulio pamatus sudrebinusio skandalo epicentre: įvairiose žiniasklaidos priemonėse viena po kitos ėmė rodytis publikacijos apie Onos Kolobovaitės ir tuomet dar neišsiskyrusio aktoriaus Mariaus Jampolskio (buvusio vienu iš „Triumfo arkos“ vedėjų) romaną. Tiesa, judviejų meilės romanas ilgai netruko – poros keliai išsiskyrė, o Ona Kolobovaitė visa galva pasinėrė į populiarius televizijos projektus.

Iš pradžių ji su Andriumi Butkumi dalyvavo TV3 projekte „Šok su manimi“, o po metų jau žiūrovus džiugino savo pasirodymu LNK projekte „Žvaigždžių duetai“ - jos scenos partneriu vėl tapo Andrius Butkus. 2009-2011 metais reta savaitė Lietuvos žiniasklaidoje apsieidavo be žinučių apie Oną Kolobovaitę, tačiau po šou „Žvaigždžių duetai“ ji ilgam dingo iš televizijos eterio.

Fotoreporteriai, užsukę į „Dainų dainelės“ filmavimus, galėjo savo akimis įsitikinti, jog ketveri metai, praleisti be televizijos, nė kiek nepakeitė Onos Kolobovaitės: tokia pati graži, besišypsanti ir tirpdanti vyrų širdis. Tiesa, kalbama, kad jos pačios širdis jau kurį laiką yra užimta.