21 metų įspūdingoji blondinė C. Stodden aplinkinių žvilgsnius traukia iš toli. Visi žino, kad šviesūs plaukai atkreipia praeivių dėmesį, tačiau ne tik dėl jų Courtney yra pastebima.

C. Stodden turi įspūdingą figūrą, primenančią lėlės Barbės, kuria nuo paauglystės žavėjosi 34 metais vyresnis jos mylimasis D. Hutchinsonas. 2011 metais jiedu susituokė. Aktoriui tai – jau trečioji santuoka.

Per Valentino dieną paparaciai juodu užfiksavo vaikštinėjančius Los Andželo mieste. Niekas nenuginčys, kad C. Stodden spindesys yra akinantis, o šalia jos - D. Hutchinsonas tiesiog pranyksta.

Šį kartą seksualias provokacijas mėgstanti mergina, kaip ir pridera meilės dienai, savo išraiškingą kūną įspraudė į itin atvirą, ryškiai raudonos spalvos suknelę su ypatingai atvira dekoltė, kurioje pūpsojo jos iškilūs moteriški apvalumai.

Šviesiaplaukė, vilkėdama ankštą suknelę jautėsi kuo puikiausiai, nors prisirpęs biustas veržte veržėsi pro visus kraštus. Sniego baltumo odos spalva tik dar labiau paryškino jos kūno ypatumus.

Prie suknelės mergina pasirinko raudoną rankinę, o kojas papuošė „nude“ spalvos bateliais.

Šalia juodą aprangą vilkinčio vyro, Courtney atrodė itin ryškiai ir ekstravagantiškai. Nors ši keista pora abejingų nepalieka, vis tik gali pasirodyti, kad aktoriui D. Hutchisonui ši dailiosios lyties atstovė tėra tarsi žaisliukas, kuriuo gali pasipuikuoti prieš kitus.

Meilės dienai paminėti jie pasirinko vieną naktinį klubą.