M.A.M.A. raudonas kilimas tradiciškai buvo turtingas ir turiningas – juo žengė ir pramogų pasaulio įžymybės, ir nuolatiniai paskutiniuose glamūrinių žurnalų puslapiuose spausdinamų fotogalerijų herojai. Ir vis dėlto – ne vieno ryškaus, įsimintino ir nuolat į apkalbas patenkančio garsaus žmogaus trūko.

Vienas tokių – modelis Simona Starkutė, kuri praėjusiais metais, į vieną vakarėlį atėjusi pasipuošusi perregima dizainerės Indrės Kvedarienės sukurta suknele, sukėlė tikrą audrą: Simona tapo pirmąją Lietuvos įžymybe, nepabijojusia nuogų krūtų neslepiančią suknelę vilkėti ne žengiant podiumu, o prašmatniame vakarėlyje.

Tokių ryškių bei drąsių įžymybių ir buvo pasigesta ant M.A.M.A. raudono kilimo. Vis dėlto šį praradimą Simona Starkutė savotiškai kompensavo, pasirodydama praėjusią savaitę „Stiklių“ viešbutyje surengtame Olgos Wiseman knygos „Grožio galia“ pristatyme.

Trumpu pūstu sijonuku, atidengiančiu įspūdingas kojas bei perregima palaidine, neslepiančia juodos liemenėlės, pasipuošusi Simona Starkutė atrodė išties efektingai – nėra jokių abejonių, jog taip atrodanti moteris būtų rimta varžovė kitoms M.A.M.A. raudono kilimo divoms.