Neringa Šiaudikytė kiek netikėtai pasirodė antradienį LRT televizijos studijoje surengtame filmavime – kadangi ji negalės dalyvauti po savaitės įvyksiančiame filmavime, „Naujų pupyčių“ dainininkė iš anksto įrašė savo numerį, kurį LRT televizijos žiūrovai išvys ne paskutinį sausio, o pirmą vasario šeštadienį.

Neringos pasirodymas buvo filmuojamas kiek vėliau, tad efektingą suknelę vilkinčią artistę užfiksavo tik keli fotografai. Tačiau jos pasirodymo buvo verta laukti – nors paprastai „Eurovizijos“ scenoje būna pristatomi patys įvairiausi įvaizdžiai, Neringa Šiaudikytė, pasipuošusi Liutauro Salasevičiaus suknele, atrodė efektingiausiai iš visų šiemetinėje atrankoje matytų atlikėjų.

Šį kartą – jokio ant gašlumo slenksčio balansuojančio atvirumo, tačiau permatomu audiniu pridengta iškirptė bei nugara vykusiai žaidė rafinuota erotiškumo korta – kaip ir baltutėlės timpos, išryškinančios atlikėjas kojas po permatomu suknelės šydu. Pridėkime dar efektingus papuošalus ir galime drąsiai teigti: jei Džordana Butkutė naudoja šūkį „Aš – karalienė!”, tai Neringa gali drąsiai prisistatyti: „Aš – princesė!”