„Man dabar už dyką Jūsų neįkištų, nes aš dabar nusirengčiau ir pamatyčiau savo tragišką kūną ir pagalvočiau, kaip aš dabar galėčiau prigulti prie Jūsų“, - LNK laidoje šį penktadienio vakarą kalbės Jurijus Smoriginas.

„KK2 penktadienis“ laidos dalyviai diskutuos, ar „pole dance“ šokiai yra tas pats, kas ir striptizas. Anot Alinos Šuniokaitės – Smailienės, šokių studijos „Pole dance Klaipėda“ vadovės, vis daugiau žmonių šį šokį laiko sporto šaka, bet ne striptizu bei sakys, kad tai skirtingi dalykai, rašoma LNK pranešime žiniasklaidai.

Laidoje dalyvausianti bei neįtikėtinus šokius demonstruosianti tarptautinių „pole dance“ konkursų čempionė Julija Bozina laidoje sakys, kad „pole dance“ šokiais užsiima jau aštuonerius metus. Mergina anksčiau praktikavo sportinę akrobatiką, tačiau šis sportas jai nebuvo toks įdomus, todėl teko ieškoti kažko naujo.

„Vieną kartą tiesiog pamačiau stulpą, paliečiau jį ir supratau, kad man tai labai patinka. Sunku paaiškinti, kaip tai atsitiko“, - kalbėjo J. Buzina.

Pašnekovė sakys, kad norint tapti šio sporto žvaigžde, treniruotis tenka daug,: „Pradžioje treniruodavausi po kelis kartus per savaitę, bet dabar galiu treniruotis ir visą dieną. Tai tikrai nėra taip lengva“, - kalbės J. Bozina.

Jurijus Smoriginas, kalbėdamas apie šokius aplink stulpą, sakys, kad tai yra didelis menas ir net jam pačiam yra tekę dirbti striptizo klube: „Aš esu dirbęs striptizo klube, buvau choreografas. Striptizas – labai didelis menas, jeigu jį padaryti skoningai ir negašliai, ir kaip labai gražiai daro mano užauginta karta, Jolanta Leonavičiūtė. Ji labai seksuali, tam tikras simbolis Lietuvoje ir reikia jai pavydėti“.

J. Smoriginas taip pat mano, kad Sovietų Sąjungos laikais užaugę žmonės turėjo daug fantazijos: „Tarybinė karta fantazijos daugiau turėjo, nes tai buvo uždraustas vaisius, todėl mes prisigalvodavome daugiau seksualių fantazijų tarp eilučių, o dabar viskas galima. O kai viskas galima – nieko nesugalvoji“.

Jolanta Leonavičiūtė, Indrė Burlinskaitė bei kitos žinomos moterys penktadienio vakarą taip pat kalbės apie sportą ir jo naudą.

J. Leonavičiūtė mano, kad moterys sportuoti turi dėl savęs, o ne dėl vyrų: „Vieniems vyrams patinka plonesnės, sportiškesnės, kitiems storesnės. Taip kad čia visiems neįtiksi, jeigu žmogus visiškai nesportuoja, organizmas darosi silpnesnis ir oda glemba ir raumenukai nuvysta. Ir atrodo mergina jauna ir graži, o apsirengia bikini ir būna baisu žiūrėti – ir pilvukas atsikišęs“.