Po to, kai paaiškėjo, kad Donata Gutauskienę savo ranką ir širdį atidavė bausmę atliekančiam Rolandui Gutauskui, primiršta „Kelias į žvaigždes 3” dalyvė, pastaruoju metu dirbusi žurnaliste ir prodiusere, staigiai šoktelėjo į daugiausia žiniasklaidos dėmesio sulaukiančių Lietuvos žvaigždžių dvidešimtuką. Tad „Žvaigždžių duetų“ kūrėjai, prikalbinę šiame šou dalyvauti Donatą, kurią suporavo su nepamainomu įvairių šou dalyviu Radži, gali trinti rankomis – jiems pavyko ir taip spalvingą šou padaryti dar margesniu.

Jau pačiame pirmame šou filmavime Laisva parodė, kad dainavimo įgūdžių ji niekada nebuvo pamiršusi. Tačiau dar labiau nei jos stiprus ir išraiškingas vokalas fotoreporterių žvilgsnius traukė moters trumputė aukso spalvos suknelė ir prie jos priderinti bateliai – išryškintos dailios, it nulietos kojos buvo vertos didžiausių komplimentų.

Laisva ir Radži smagiai laiką leido ne tik scenoje, bet ir filmuodamiesi šou užsklandai. Abu dainininkai kvatodami šėliojo prieš kameras, o Donata net pademonstravo įgudusios raitelės įgūdžius: nepaisydama trumpos suknelės ji pora kartų mikliai užšoko Radži ant nugaros, taip jo vos neišversdama iš kojų.