Renginio metu astrologė Nijolė Gabija Wolmer pristatė ką tik išleistą „Didįjį astrologinį 2016 m. Mėnulio kalendorių“. Pasak G.N. Wolmer, artėjantys 2016 m. bus ypač aktyvūs, ganėtinai rizikingi, kupini dinamikos, staigių situacijų, posūkių. Žmonės bus linkę dirbti kelis darbus iš karto, daug žadėti, kalbėti, dažnai keisti nuomonę ir sprendimus. Sėkmingiausi jie bus sumaniems, gudriems žmonėms, kurie moka puikiai bendrauti, greitai reaguoja į pokyčius, susigaudo informacijoje, dokumentuose, įstatymuose, finansuose. Taip pat bus daugiau nei visuomet įvairių apgavysčių, aferų, skandalų, tad atskubančiais metais, pasak astrologės, būtinas budrumas, atsargumas. „Nors tarptautiniai neramumai, susiję su emigrantais, terorizmu kels ne mažiau rūpesčių, nei šiais metais, visgi, Lietuvoje neturėtume sulaukti rimtų su tuo susijusių problemų ar kitų didesnių konfliktų“, - mano N.G. Wolmer.

Žinoma astrologė pataria Naujuosius sutikti linksmai, draugų būryje, džiugiame šurmulyje. „Naujų metų dieną Mėnulis bus Mergelės ženkle, tampriai susijusiame su Merkurijumi - žinių ir bendravimo planeta. Todėl bendrauti ir linksmintis sutinkant Naujuosius - reikalinga ir naudinga!“, - patarė renginio garbės viešnia.

Renginio metu taip pat vyko suknelių-tunikų ir šventinių šalikėlių laikiklių kolekcijos pristatymas. „Originalaus rankų darbo laikiklio dėka galima šalikėlį ar skarelę pritaikyti prie visų gyvenimo aplinkybių“, - sakė salono „Mados svetainė“ vadovė Inesa Zakarauskienė. Kolekciją demonstravo ne tik pati I. Zakarauskienė, bet ir aktorė, psichologė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, bankininkė Laura Prušinskaitė, gurmaniškos gastronomijos žinovės Ramunė Gaidelytė, Jolita Buračienė, Vilma Juozapavičienė, žurnalistė Audronė Baltkojytė ir kitos moterys.

Makiažą ir šukuosenas modeliams kūrė „Grožio studijos 1“ meistrai. Prie suknelių-tunikų buvo pritaikyti „Lobių Pieva.LT“ unikalūs autoriniai papuošalai. Pristatant kolekciją gyvai grojo trio „Ja Da“.

Belaukdamos kolekcijos pristatymo vakaro viešnios galėjo susipažinti su „Šokolado pašto“ naujovėmis: išsirinkti šokoladu kvepiantį kalėdinį atviruką ir tokiu originaliu būdu pasveikinti giminaitį ar bičiulį.