Jei dar metų pradžioje kartais atsirasdavo tokių, kurie įžymybių sambūriuose, žvelgdami į Nataliją Martinavičienę tyliai kuždėdavosi, vienas kito klausdami „Kas ji tokia?“, metams baigiantis panašių klausimų niekam nekyla – etatinė įvairiausių vakarėlių lankytoja tapo puikiai pažįstama visiems fotoreporteriams ir garsenybių gyvenimo kronikų metraštininkams.

Tiesa, ponia Natalija garsėja ne tik tuo, kad sąžiningai stengiasi pasirodyti bene kiekviename vakarėlyje - lydima sutuoktinio Sigito Martinavičiaus, gero bičiulio, sėkmingai į sostinės bomondo gretas įsiliejusio odontologo Sergejaus Troščenkovo arba viena – moters kuriami papuošalai „Natali de Lyrik" vis dažniau randa vietą aukštuomenės damų papuošalų skrynelėse.

Antradienio vakarą į vestuvių ir mados fotografo Eigirdo Scinsko „Pylimo galerijoje“ surengtą pirmosios parodos atidarymą susirinkę fotoreporteriai vėl turėjo progos pasigrožėti subtilia elegancija dvelkiančia Natalija Martinavičiene.

Kauno dama parodos atidarymo vakarėliui pasirinko klasikinės juodos spalvos suknelę su santūraus gylio iškirpte, o jos įvaizdį pagyvino turkio spalva žėrintys aksesuarai. Pridėkime dar išryškintas lūpas, paslaptingą žvilgsnį ir santūrią, bet šiltą šypseną – ir štai taip atrodo daugiausiai fotografų dėmesio 2015 metais pelniusi Kauno dama.