Dabar 25 metų mergina gali pasigirti ne tik tuo, jog keliauja iš vieno televizijos projekto į kitą ir taip užsidirba sau medumi pateptą duonos kąsnį, bet ir savo autobiografija. Pramogų pasaulyje nėra daug tokių realybės šou žvaigždučių, kurios, sulaukusios vos 25 metų, galėtų pasigirti savo puikiais perkamomis prisiminimų knygomis.

Realybės šou žvaigždės kelias nebuvo vien rožėmis klotas – 2012 metais ji buvo pričiupta neblaivi prie vairo ir aštuoniolikai mėnesių atsisveikino su vairuotojos teisėmis.

Tai ne ypač smarkiai paveikė jos linksmą ir nerūpestingą gyvenimo būdą – paparaciai ją pričiupo klubinėjančią Londone kartu su savo buvusia simpatija Garry Beadle'u dar iš pirmojo „Geordie Shore“ sezono laikų. Fotoreporteriams pavyko užfiksuoti ne vieną karštą jų bučinį, liudijantį, kad poros jausmai vėl sugrįžo. Bandydamas įrodyti, koks yra laimingas, Garry Beadle'as, nesivaržydamas fotografų, čiupo Charlotte ant rankų, tarsi primiršęs, jog ji vilki trumpą suknelę. Paparaciai tokios „saldžios akimirkos“, žinoma, nepraleido, spėję įamžinti ne tik porelės aistrą, bet ir merginos juodas apatines kelnaites.