Nors daugeliui Lietuvos pramogų pasaulio žmonių šampanas ir austrės labiausiai asocijuojasi su Mantu Petruškevičiumi ir jo kolege Rasa Arlauskiene, jų šiame vakarėlyje nebuvo nė kvapo – galbūt todėl, kad investuoti į šią originalią laisvalaikio praleidimo vietą ryžosi kitam pramogų pasaulio flangui priklausantys garsūs asmenys – atlikėjas Žilvinas Žvagulis ir buvęs „Bravo“ apdovanojimų bei kitų didžiulių renginių organizatorius Gytis Daugėla. Tad ir kviestinių svečių sąrašas atrodė kiek kitoks, nei įprasta matyti M. Petruškevičiaus ir R. Arlauskienės rengiamuose pasisėdėjimuose.

Bene daugiausiai fotografų dėmesio ketvirtadienio vakarą teko Žilvino Žvagulio sutuoktinei Irenai Starošaitei, kuri jaukiai jautėsi prabangiai įrengtame „Epernay“ bare ir skleidė savo šilumą bei charizmą.

Kaip ir dauguma vakarėlio viešnių, I. Starošaitė šiam vakarui pasirinko juodą suknelę, o aprangos akcentu tapo ant pečių užmestas boa.

Prasidėjus vaišių metui dainininkė, priešingai nei daugelis vakaro svečių, padėklą su austrėmis ignoravo, tačiau kuomet atėjo eilė vaišintis eršketo juodaisiais ikrais, I. Starošaitė neatsispyrė pagundai ir šaukšteliais kabino nepigiai kainuojantį gurmanišką užkandį. Šampanas taurėje, ikrai – šaukštelyje: tokio saldaus gyvenimo akimirkas Lietuvos pramogų pasaulyje nedažnai gali išvysti.